Clean water

MEDISCH ROESTVRIJSTALEN WATERFILTER

Clean water is een medisch roestvrijstalen waterfilter gecombineerd met een KDF®-systeem dat zorgt voor een maximale filtratie van het leidingwater

De basisfunctie van de KDF® filter is het verwijderen of sterk verminderen van ongewenste moleculen uit het water zoals chloor, pesticiden, sporen van geneesmiddelen, ijzer, waterstofsulfide (de geur van rotte eieren) en andere zware metalen (kwik, lood, chroom…). U kunt er hieronder meer over lezen!

Een “ecologische en economische” oplossing om geen waterflessen te hoeven kopen, vervoeren en bewaren. Om nog maar te zwijgen van het vermijden van plastic afval.

Wist u dat een gezin van 4 personen meer dan 1.150 euro per jaar bespaart?

De WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) en artsen adviseren 1,5 liter water per dag per persoon te drinken.
Berekeningsgrondslag 0,80 € per fles water gemiddeld in België (afhankelijk van de grootte en uw regio) 1 €/ fles X 4 personen X 365 dagen U bespaart +- 1.150 per jaar!
Dit budget kan eenvoudigweg worden bespaard door geen plastic waterflessen meer te kopen (plus de plastic vuilniszakken om ze weg te gooien).

Hoe werkt Clean water

De filterhouder is gemaakt van medisch roestvrij staal 316l met een dynamisator in Bisfenolvrije chirurgische hars (Bysphenol is polycarbonaat “verboden in babyflesjes en bepaalde voedselverpakkingen als kankerverwekkend”. Het wordt gebruikt in de meeste plastic waterfiltersystemen, evenals in de meest voorkomende karaf-filteroplossingen op de markt. Het bevat KDF* (het lichaam van de cartridge bevat ook geen Bisfenol), een filter dat actieve kool, koper en zink combineert. *KDF (Kinetic Flux Degradation) is een hoogwaardige koper- en zinkformule die verontreinigende stoffen, toxines en zware metalen uit water verwijdert. De actieve kool van de KDF® verhoogt de filterprestaties om organisch verontreinigde stoffen en chloor beter te verwijderen. Zo zet de KDF® 98% van het in het water aanwezige actieve chloor om in onschadelijke chloor. De actieve kool kan hierdoor beter alle anderen organische verontreinigende stoffen, trihalomethanen, pesticiden, schimmels, algen en geuren verwijderen.

De filterhouder is gemaakt van medisch roestvrij staal 316l met een dynamisator in Bisfenolvrije chirurgische hars (Bysphenol is polycarbonaat “verboden in babyflesjes en bepaalde voedselverpakkingen als kankerverwekkend”. Het wordt gebruikt in de meeste plastic waterfiltersystemen, evenals in de meest voorkomende karaf-filteroplossingen op de markt. Het bevat KDF* (het lichaam van de cartridge bevat ook geen Bisfenol), een filter dat actieve kool, koper en zink combineert.

*KDF (Kinetic Flux Degradation) is een hoogwaardige koper- en zinkformule die verontreinigende stoffen, toxines en zware metalen uit water verwijdert. De actieve kool van de KDF® verhoogt de filterprestaties om organisch verontreinigde stoffen en chloor beter te verwijderen. Zo zet de KDF® 98% van het in het water aanwezige actieve chloor om in onschadelijke chloor.

De actieve kool kan hierdoor beter alle anderen organische verontreinigende stoffen, trihalomethanen, pesticiden, schimmels, algen en geuren verwijderen.

Wat is dynamisering?

Het water, eenmaal goed gefilterd door de KDF, gaat met hoge snelheid door de dynamisator van chirurgische hars. De dynamisering wordt verkregen door de interne dextroroterende vortex aan de uitgang van de filter. Het water heeft uitzonderlijke eigenschappen.
Het is het enige lichaam dat zich met zoveel verschillende moleculen kan verbinden. De ultrasnelle cyclonale beweging verkregen door een zeer glad oppervlak breekt de waterclusters. Het herwint zo een belangrijke hydratatiecapaciteit, het water is licht en aangenaam om te drinken.

Consumenteninformatie

Clean water bewaart alle minerale zouten die in uw water aanwezig zijn en noodzakelijk zijn voor de goede werking van ons lichaam. Calcium en magnesium zijn essentieel voor onze dagelijkse gezondheid.
WAARSCHUWING*: filterkaraffen verwijderen alle minerale zouten, wat betekent dat u dood, gedemineraliseerd water drinkt! Ze zijn gemaakt van “Polycarbonaat”.
(*Bysphenol is polycarbonaat “verboden in babyflesjes en andere voedselverpakkingen als kankerverwekkend”)

Montage & afmetingen

Installatie: 10 minuten zijn voldoende om de Clean water te installeren onder de gootsteen bij de koudwaterinlaat. Er is geen extra kraan nodig.
Afmetingen: Hoogte – 34 cm I Diameter bovenkant – 12 cm I Diameter onderkant – 8 cm
Filtervervanging: Elke 6 maanden om de hoge filtratieprestaties te behouden.

illustration technicien WATEAU souriant

Waarom beveelt het bedrijf WATEAU
Clean water aan?

Wij bevelen de Clean water filter onder spoelbak aan omdat deze dankzij zijn eigenschappen u laat genieten van water van hoge kwaliteit en tegelijkertijd het milieu spaart. Clean water is een economisch en ecologisch product.

illustration technicien WATEAU souriant

Wij bevelen de Clean water filter onder spoelbak aan omdat deze dankzij zijn eigenschappen u laat genieten van water van hoge kwaliteit en tegelijkertijd het milieu spaart. Clean water is een economisch en ecologisch product.

Uw filter Clean water APD

Medisch roestvrijstalen filterhouder

KDF® patroon

Water Dynamiser

* Indicatieve prijzen zonder BTW (BTW van 21% of 6% indien geplaatst door een vakman in een gebouw ouder dan 10 jaar.

Vanaaf

525 €*

Medisch roestvrijstalen filterhouder

KDF® patroon

Water Dynamiser

* Indicatieve prijzen zonder BTW (BTW van 21% of 6% indien geplaatst door een vakman in een gebouw ouder dan 10 jaar.

Vanaaf

525 €*

Getuigenissen

pictogramme client

Patrick

MONS
Ik raad iedereen de Clean water filter onder spoelbak ten zeerste aan. Nu drink ik kraanwater dat perfect gefilterd is en het resultaat is verbluffend!

WATEAU - pictogramme cliente

Chloé

NAMUR
Eindelijk, een water dat super aangenaam is om te drinken en zonder naar de winkel te moeten. Wat een besparing 🙂

Veelgestelde vragen

Clean water biedt een betrouwbare oplossing voor thuiswaterfiltratie, waardoor u kunt genieten van schoon en gezond drinkwater rechtstreeks vanuit uw kraan. Met zijn geavanceerde filtratietechnologieën verwijdert Clean water onzuiverheden en verontreinigingen uit uw kraanwater, waardoor u kunt genieten van een verbeterde drinkervaring.

Clean water maakt gebruik van hoogwaardige filters om chloor, lood, pesticiden en andere verontreinigingen uit uw kraanwater te verwijderen. Door het water te zuiveren en te filteren, wordt de smaak verbeterd en worden potentiële gezondheidsrisico’s verminderd, waardoor u kunt genieten van schoon en veilig drinkwater in uw huis.

Het gebruik van Clean water als waterfilter kraan biedt verschillende voordelen, waaronder het verbeteren van de smaak en geur van uw drinkwater, het verminderen van blootstelling aan potentieel schadelijke verontreinigingen en het bevorderen van duurzaamheid door het verminderen van plastic afval. Met Clean water kunt u genieten van een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor thuiswaterfiltratie.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Laat een bericht achter met uw contactgegevens en wij nemen binnenkort contact met u op.