EcoTurbino: De Ideale Waterbes-
-parende Douche met Eco-vriendelijke Technologie

Met de ecoturbino® kun je het waterverbruik tot 40% verminderen door lucht toe te voegen. Dankzij de verhoogde druk is er geen comfortverlies.

Minder warm waterverbruik betekent lagere energie- en drinkwaterkosten.

De ecoturbino® wordt bevestigd aan de doucheslangaansluiting of aan de douchekop – snel en eenvoudig.

Hoe werkt de Ecoturbino douchewater-bespaarder?

ECOTURBINO transformeert dankzij zijn werkingstechnologie “Calciet (wijnsteen – kalksteen)” in “Aragoniet*”, een kristallisatie die wordt verkregen door de bijzondere omstandigheden die de groene bol genereert:

1. De wrijving van water op een vulkanisch gesteente uit het Puys d’Auvergne-gebergte
2. Afname van koolstofdioxide door het expansie-effect
3. De druk die de twee vortexen van de bol uitoefenen.

Met dit proces wordt geen kalk meer afgezet in de installaties en worden de bestaande leidingen gereinigd.

Het water wordt dus gedynamiseerd door het effect van de dubbele draaikolk (inlaat – uitlaat) om een biologisch beschikbaar en hydraterend water te verkrijgen.

Natuurlijke filtratie

Ecoturbino reproduceert tijdens het proces ook de natuurlijke filtratie van het bergwater. Het drukemulsieproces in de bol laat het water verschillende filterstadia doorlopen die vulkanische gesteenten (uit de Puits d’Auvergne) en actieve koolkorrels bevatten.

Tijdens de filtratie hebben deze natuurlijke elementen 3 belangrijke rollen:

1. Omvormen en verwijderen van kalkaanslag

2. Water wordt zachter, gezonder en aangenamer om te drinken.

3. Absorbeert 99% van pesticiden, chemicaliën en chloor.

Het resultaat is water dat dicht bij bronwater ligt en zeer aangenaam is om te drinken, omdat alle voedingsstoffen bewaard zijn gebleven.
Bovendien voorkomt Ecoturbino de groei van bacteriën omdat het water niet stagneert in de bol en niet doorsijpelt tijdens het filtratieproces.

illustration technicien WATEAU souriant

Waarom beveelt het bedrijf WATEAU
Ecoturbino aan?

Met het Ecoturbino  Pack bespaart u op de aanschaf van flessenwater en beschermt u tegelijkertijd uw leidingen tegen kalkaanslag.

illustration technicien WATEAU souriant

Met het Ecoturbino  Pack bespaart u op de aanschaf van flessenwater en beschermt u tegelijkertijd uw leidingen tegen kalkaanslag.

Prijs van een pack
Ecoturbino

Retourfilter

0% van BISPHENOL

100% RECYCLEERBAAR

* Indicatieve prijzen zonder BTW (BTW van 21% of 6% indien geplaatst door een vakman in een gebouw ouder dan 10 jaar).

Vanaf

2165 €*

* Indicatieve prijzen zonder BTW (BTW van 21% of 6% indien geplaatst door een vakman in een gebouw ouder dan 10 jaar).

Vanaf

2165 €*

Ik ben een ...
Wat is uw verzoek?
Geef ons uw gegevens en wij nemen contact met u op!

Getuigenissen

WATEAU - pictogramme cliente

Justine

GEMEENTE LASNE

Super blij met onze Ecoturbino installatie. Geen zware flessenverpakkingen meer om mee te nemen en geen plastic afval meer.

Veelgestelde vragen

Ecoturbino biedt een efficiënte oplossing om water te besparen tijdens het douchen, waardoor u zowel geld als natuurlijke hulpbronnen kunt besparen. Met Ecoturbino kunt u genieten van een aangename douche-ervaring terwijl u uw waterverbruik vermindert.

Ecoturbino is ontworpen om de waterstroom te verlagen terwijl de waterdruk behouden blijft, waardoor u tot wel 50% water kunt besparen tijdens het douchen. Door het efficiënte gebruik van water helpt Ecoturbino bij het verminderen van uw waterverbruik en het bevorderen van duurzaamheid.

Naast het besparen van water, kan Ecoturbino ook helpen om energie te besparen doordat er minder warm water wordt gebruikt tijdens het douchen. Bovendien draagt het bij aan een milieuvriendelijke levensstijl door het verminderen van de ecologische voetafdruk van uw huishouden. Met Ecoturbino kunt u dus niet alleen geld besparen, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Laat een bericht achter met uw contactgegevens en wij nemen binnenkort contact met u op.